Daca ai ajuns din intamplare pe acest site ar trebui sa stii cateva detalii: nu am un stilou auriu!

Cel putin, nu inca!

Nu m-am putut hotari daca e bine sa am un pseudonim sau daca ar trebui sa imi pastrez numele meu, asa ca le-am facut pe amandoua :).

Iti pot garanta ca vei gasi articole despre: TIMP (e scris cu litere mari pentru ca ar trebui sa fie prima noastra prioritate in viata), viata, stiri importante, mancare, calatorii, relaxare si cel mai important, articole despre NIMIC (exact).

Blog-ul meu a pornit de la ideea pe care si Seinfeld si-a bazat serialul: Nimic! Nimicurile noastre zilnice despre care nu vorbim decat cu un grup anume de oameni,si cateodata nici cu ei, acelea care ne reprezinta si ne spun cine suntem.

E bine/benefic sa intelegem ca prin exteriorizarea lor gasim solutia unor probleme si nu numai. Suntem inconjurati de un mare nimic pe care noi il conturam si il definim ca fiind ceva important pentru noi. Asemenea unui olar, facem din nimic ceva palpabil si util.

Daca ai ajuns pana aici iti voi spune ca, nu in ultimul rand, voi vorbi despre timp si despre cum el ne guverneaza viata in toate aspectele ei; despre cum sa castigam timp, cum sa il administram si cum sa il valorificam.

Dar asta doar cu ajutorul tau!

Asa ca te rog sa mai ramai, sa mai rasfoiesti, sa comentezi la articolele deja postate. Si poate, cine stie ? Sa le astepti pe urmatoarele.

 

“Nebunia e doar o fatada a geniului.”

Fiind un om cu multe intrebari, banuieli si frici, m-am decis sa le exteriorizez aici.

Bun venit in mintea mea !